Kesoplättar
Idag blev det ett tidigt träningspass och en rejäl frukost efteråt. När jag har tid på morgonen lagar jag gärna en ordentlig frukost och idag blev det smoothie och kesoplättar. De är riktigt goda, rika på protein och lätta att göra men kräver lite tålamod.

Ingredienser:
250g Keso
2 ägg
2-3 msk valfritt mjöl
ca 2 tsk vaniljsocker
kokosolja
Frukt/bär
Blanda keso, ägg, vaniljsocker och mjöl i en skål. Jag använder mig helst av havremjöl men nästan vilket som helst fungerar bra, huvudsaken är att det ger lite struktur och tjocklek till smeten. Stek lite mindre plättar i kokosolja, för stora plättar blir svåra att hantera och svårare att få fina. Ha tålamod och vänd inte på dem förrän de fått färg och då också lite stabilitet. Det är lätt hänt att de går sönder i början och då blir det bara gröt av det hela. Ta vilken frukt eller bär du vill till, min favorit är banan eller lite rårörda hallon.
Smaklig måltid!